Hem    Vad vi gör    Smakprov    Tugg    Vilka vi är    Kontakt

VILKA ÄR VI

 

Vi som jobbar på 2AM gillar att jobba med varandra och med våra kunder. Vi är mycket måna om att utveckla goda relationer både internt och externt. Vi tror på att god kommunikation människor emellan gör samarbetet både roligare och enklare. Vi är duktiga och har spetskompetens inom vår bransch och är stolta över det vi levererar till våra kunder.

SIRI BERGSTEN

redigerare & producent

 

Vårt energiknippe i gänget som bidrar med så härlig entusiasm och spännande idéer både som redigerare och producent. En av Siris egenheter är att hon kan varenda replik inklusive diverse dialekter i julkalendern "Mysteriet på Greveholm". Varför då? Det får ni fråga henne om själva.

Älskar att laga mat och baka och hon gör det med en grym fingertoppskänsla! Det har vi fått uppleva!

 

GUSTAV LARSSON

fotograf & redigerare

 

Kärt barn har många namn! Ropas det Larsson, Junior eller lill-Gurra är det Gustav som kommer på studs, trots att han är längst på kontoret. Gustav har en förkärlek till Abba och låter hela studion lyssna på Dancing Queen mellan tagningarna. Då passar han dessutom gärna på att ta sig en tugga av allt vad våra stjärnkockar har att bjuda på!

GUSTAV BERGMARK

fotograf & redigerare

 

Lika duktig fotograf som redigerare och dessutom fotbollsälskare som står stadigt på jorden. Är väldigt noga med att löken hackas på rätt sätt till avsedd maträtt, finns det olika sätt kan man ju undra - men frågar du Gustav så är det avgörande för maträttens resultat. Har gått från att ha haft fiskbullar som favoriträtt som barn, till att kunna laga i princip vilken rätt som helst. Ge honom ett recept och han fixar biffen!

MALIN RASK

affärsutvecklare

 

Affärsutvecklare med många många års erfarenhet från att arbeta med mat från bl a från TV4 och Mitt kök. Älskade programmet ” Här är ditt kylskåp” och tycker en av de roligaste utmaningarna är att laga något riktigt gott när det egentligen inte finns ”något alls” hemma. Drömmer om att transportera familj och flyttlass till Kroatien och driva sitt eget B & B där hon ser sig själv röra i grytorna.

 

DAVID RINGART

producent

 

David är en grymt erfaren och entusiastisk producent vad gäller rörligt innehåll på temat mat. Vi vågar lova att det är få personer i det här landet som har producerat fler timmar mat än vad David har gjort.

Var redan som barn finsmakare, som älsklingsrätt stod nämligen 80-tals klassikern avokado med räkor toppat med rhode island. Bakar enligt egen uppgift en magisk smulpaj som dock få fått möjlighet att smaka på….Vann "Årets köttfärssås" i den traditionsenliga tävlingen vi har här på kontoret!

 

TOMMY TONCIC

VD

 

Tommy startade bolaget 2001 och är företagets VD. Varför han valde just namnet 2AM? Sanningen är faktiskt den att företaget startade som en hobbyverksamhet där produktiviteten var som störst runt kl 2 på natten. Företaget är fortfarande Tommys stora hobby men numera pågår verksamheten på dagtid och som huvudsyssla. Ska vi vara ärliga så är matlagning inte Tommys absolut starkaste sida (han är bättre på golf) även om han verkligen uppskattar god mat, men däremot så är han en fena på att diska vilket skapar en bra balans på företaget.

 

2AM AB

Tre Liljor3

113 44 Stockholm

info@2am.se

org: 556608-2797

©2016